Omschrijving

04

Omschrijving

 

Er wordt gespeeld met gewone golfclubs en gewone golfballen. Deze dag gaat voor jou ook om de lol, de gezelligheid en om nieuwe vrienden te maken. Ook het leggen van nieuwe (zaken)relaties en het spelen met een van de bekende Nederlanders sluiten we niet uit.

De dag vangt aan met koffie of thee en gebak en vervolgens bezoek je alle 18 holes door het prachtige dorp Hellouw. De holes liggen dicht bij elkaar in tuinen en op velden, maar er is ook een officiële green en bunker ingebouwd. Doe deze dag rustig aan, want op elke hole word je onthaald met lekkere hapjes en drankjes en kan er ondertussen ook nog eens genoten worden van de natuur. Maar er zijn meer spelelementen ingebouwd. Er moet natuurlijk geput en gebunkerd worden, je komt de longest, de neary en de leary tegen, maar je komt ook o.a. een jeu de boules baan, boogschieten en een golfdartbord tegen en…je mag o.a. proberen van een vlot af te slaan en natuurlijk “beat the pro”,...maar er is nog veel meer!

Wanneer je alle 18 holes gelopen hebt word je op HOLE 19 ontvangen met een drankje en live muziek en kan je je vermaken bij de standjes waar o.a. streekgebonden heerlijkheden en katten- en golfsieraden verkocht worden. En dan zijn er natuurlijk de prachtige prijzen die persoonlijk door ambassadeur Tineke de Nooij uitgereikt zullen gaan worden met aansluitend een gewèldige vlees- en vis barbecue. En natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de vegetarische en glutenvrije deelnemers.

Wees eerlijk….hier schrijf je je natuurlijk voor in, maar let wel het aantal deelnemers is beperkt. Wil je je liever met meerdere mensen of een hele (bijvoorbeeld bedrijfs-) flight inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook! Laat het ons weten; stuur een mailtje met je naam, e-mailadres en/of het aantal deelnemers met hun namen aan info@charitygolfevent.nl of ga terug naar HOME en vul je gegevens in.

PROGRAMMA

START en EINDE

09.30  inschrijving: uitreiking flightnummer – birdieboekje - scorekaart – potloodje – tees - SKballen

            koffie/thee en gebak

10.30   kort welkomstwoord en spelregels

            de flights begeven zich naar de holes

11.00   shotgun op de holes

18.00   binnenkomst hapje en drankje en live muziek met Jolie Coeur

18.45   start barbecue (tot einde)

19.00   prijsuitreiking – Tineke de Nooij
             trekking loterij - Burgemeester Harry de Vries
             veiling - Marcel Aldewereld

Tussen 21.00 – 22.00 afsluiting – meenemen van de goodiebag